米尔淘宝店| 米尔电子| 米尔微博| English

2011年ARM技术研讨会

文章来源:米尔科技 发布日期:2011.11.29 浏览次数:2794 次
 
Time Content Speaker
08:30-09:10 40min Register / Booth Visit
09:10-09:25 15min Welcome & Introduction Allen Wu, President of ARM China
09:25-10:05 40min Partnerships Turn Opportunities into Success Tudor Brown, President, ARM
10:05-10:20 15min Coffee Break / Booth Visit
10:20-10:50 30min Spreadtrum Dr. Yi Kang, CMO of Spreadtrum
10:50-11:30 40min Building Smarter Systems Kevin Smith, VP Strategic Marketing (MPD), ARM
11:30-13:00 90min Lunch / Booth Visit
  Track 1
Connected Life
Track 2
Smart Embedded
Track 3
Smarter Systems
13:00-13:30 30min Market Evolution and Platform Strategy
Leo Zou, ARM China
ARM® CortexTM-M Processors for the Internet of Things
Ian Johnson, ARM
Addressing the High Performance/Low Energy Requirements of Multicore Platforms (Cortex-A7)
Brian Jeff, ARM
13:30-14:00 30min ARM® CortexTM-A for Android
Seth Bernsen, ARM
Professional Debug Solutions for Linux on ARM
Wally Mao, ARM China
Processor Optimization Packs, Enabling the Faster Design of Your ARM Cortex Processor
Mickie Liu, ARM Taiwan
14:00-14:30 30min Harnessing the Power and the Flexibility of the Mali Midgard Architecture
Steve Steele, ARM
DS-5TM ARM Compiler and NEONTM: DS-5 ARM Compiler Invokes NEON SIMD to Accelerate Multimedia Applications
Guilherme Marshall, ARM
The 2012 Compute Subsystem
Tom Conway, ARM
14:30-15:00 30min Securing the System with TrustZone® Technology
Minsheng Lu, ARM
ARM Cortex-M Processor System Design – Getting to Silicon Faster with
Cortex-M Processors
Jason Zhao, ARM China
CoreLinkTM 400 for Heterogeneous Multi-Processing SoCs
Andy Nightingale, ARM
15:00-15:15 15min Break / Booth Visit
15:15-15:45 30min How Hard can Real-Time be ? - Using ARM CortexTM-R Processors for 4G Mobile Communications
Ian Johnson, ARM
NXP,ARM MCU的创新技术
王维, NXP
TSMC
陈平, TSMC
15:45-16:15 30min AXI-based platform for full custom SoC
Zhigang Zhou,VeriSilicon
Atmel ARM Microcontrollers Introduction
Nick Wang,Atmel
Successful Silicon Realization of Low-power and GHz+ ARM® Cortex™ Applications Processor based SoCs
Richie Deng, Cadence
16:15-16:45 30min Mobile Internet Device Android Differentiation Solution
Larry Geng, Thundersoft
Software Optimization Techniques for Multi-Core Processors in QNX OS
Alan Zhang,QNX
ARM and GLOBALFOUNDRIES Concurrent Process / IP Collaboration Model for Optimized Solutions at the Leading Edge
Henry Law, GLOBALFOUNDRIES
16:45-17:15 30min Amlogic 32bit ARM MCU Development Tool-Keil MDK
Qi Zhou, Embest
Synopsys
Phil Dworsky, Synopsys
17:15-17:30 15min Ending & Lucky draw
* ARM保留对上述议程更改的权利。 (ARM reserves the right to modify and cancel the content on the agenda.)

ARM相关新闻

市场活动

研讨会议

培训课程

无线通讯市场

消费类电子产品

行业相关新闻

招聘动态